dissabte, 16 de setembre del 2017

La postura de Zero a l'Esquerra davant l'1 d'Octubre




Votar, participar l’1 d’Octubre i mobilitzar-se contra l’estat d’excepció encobert és la única defensa eficaç de la Unió Lliure dels pobles d’Espanya.

Sense que senti precedent de cap tipus he dir que estic molt més d'acord amb la postura dels Comuns, d'EUiA i de Comunistes.cat que amb la postura dels abstencionistes.

En la seva diversitat, i malgrat les insuficiències manifestes de la postura dels Comuns, d’EUiA i de Comunistes, representa un reconeixement en positiu del fet que només un referèndum d’autodeterminació pot resoldre l’actual situació en un sentit favorable a la ruptura amb el règim.

Crec que cal participar l'1 d' O. Aniré a votar si hi han urnes. Ho faré com a forma de mobilització i de  lluita pel dret d'autodeterminació dels pobles d'Espanya. Si en el sorteig em toqués ser membre d’una mesa, em formaré part. Mentre, seguiré denunciant la repressió desfermada per un règim que, havent perdut el consens sols sap usar la coerció d’un estat d’excepció encobert.

Ara només necessitaria que algú, des de l’esquerra rupturista endegués una campanya a favor del NO REPUBLICÀ, favorable a la UNIÓ LLIURE DELS POBLES, EN UNA REPÚBLICA FEDERAL QUE TINGUI INSCRIT EL DRET PERMANENT A LA AUTODETERMINACIÓ dels pobles que en formen part. 

A favor de la ruptura amb el règim en el conjunt d’Espanya que és allò que sí pot donar l’autodeterminació dels pobles.

Avui o demà explicaré de manera més extensa els motius del meu NO.

Per desgracia ni els Comuns, ni EUiA, ni Comunistes. cat faran una campana per aquest NO REPUBLICÀ, AUTODETERMINISTA y FEDERALISTA. Amb la seva equidistància 8 només deguda a raons internes) deixaran d’adreçar-se a la part de catalans que no volem una independència unilateral. Deixaran el NO en mans dels neo-franquistes i del partits del règim. Hi el deixaran en la pitjor forma possible: en la forma de l’abstenció a la que els criden PP, C´S i PSC.

Tampoc faran aquesta campanya els abstencionistes del PSUC Viu o de la Xarxa Socialista Unificada de Catalunya.

Llàstima! Deixen en mans de CiU i d'ERC o de la CUP a aquella part de catalans que no eren independentistes abans de 2010 i que per raons molt diverses se n'han fet en els darrers anys. Deixaran que aquest independentisme sobrevingut en els darrers anys, originat per l’empobriment i la pèrdua de drets socials deguts a la submissió de l’estat espanyol i de la Generalitat a les polítiques econòmiques de l’UE i a la postura tancada d’un règim en descomposició, acabi per consolidar-se com a factor permanent i determinant de la política catalana.

En resum, la postura de Comuns, EUiA i Comunistes.cat en sembla una resposta més pro-activa, realista i operativa que la dels abstencionistes.


Zero a l’esquerra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada