dilluns, 3 de setembre del 2018

Manuel Valls ja surt a la revista ¡Hola!

APUNTS PER A UNA ANÀLISI DE CLASSE SOBRE LES ACTITUTS DE LA ALTA BURGESIA CATALANA ENTORN DE LA QÜESTIÓ DE LA INDEPENDÈNCIA ( Primer lliurament)

Joan Tafalla

Finals d'agost de 2018. La revista ¡Hola! comença la promoció de la figura de Manuel Valls entre els espanyols, i particularment entre els barcelonins. Ho fa amb el seu estil: publicant xafarderies, "ecos de sociedad". 
D'interés per a els lectora de ¡Hola! i per aquella que mai no obririen ¡Hola! ni a la sala d'espera del dentista o a la perruqueria:

algunes dades sobre la parella actual del possible candidat de Ciudadanos a l'alcaldía de Barcelona, Susana Gallardo Torrededia ( 1964). Les he extret del llibre La gran teranyina  de Roger Vinton:
"Segons la publicació nord-americana Forbes, el 2015 els Gallardo eran la cinquena fortuna de Catalunya i la setena d'Espanya, amb un patrimoni de 3.200 milions d'euros. Si atenem a la informació que elabora el diari El Mundo, el 2016 els Gallardo eran la segona fortuna catalana entre les empresas cotizadas i la setena d'Espanya amb un patrimoni de 2.354 milions d'euros.
Al juny de 2016, la prensa española va publicar una filtració segons la qual els germans Gallardo s' havien beneficiat de l'amnistia fiscal decretada per govern de Mariano Rajoy quatre anys abans. Segons aquestes fonts, van legalitzar, 113 milions d'euros procedents de comptes a Suïssa amb el pagament de només el 2,7% de penalització sobre la totalitat dels saldos repatriats.
La filla d'un dels dos germans propietaris (de laboratoris Almirall) Antonio Gallardo Ballart, és Susana Gallardo Torrededía, membre del Consell d'Administració de La Caixa ( fins a l'any 2014) i durant un temps casada amb Alberto Palatchi Ribera (1949), el multimilionari propietari de Pronovias, l'imperi tèxtil dels vestits de núvia. Tant Palatchi com el germà del seu ex-sogre, Jorge Gallardo, s'han manifestat públicament en contra de la indepedència de Catalunya" (p. 137)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada