diumenge, 17 de juliol del 2022

CONTRA LA UTOPIA, PER UNA POLÍTICA REALISTA I VIABLE.

 Zero a l'esquerra
 
Quan em mostro crític amb algunes de les mesures adoptades pel govern del PSOE i d'UP, alguns estimats companys i amics diuen que si no recolzo el govern, estic ajudant objectivament amb la dreta.
És un argument falaç de llarga durada que va servir fa quaranta anys per a colar-nos la monarquia, els pactes de la Moncloa, la impunitat dels assassina i torturadors feixiste, l'OTAN, la CEE i la resta del règim actual. És l'argument inconsistent que ha sostingut l'esquerra sistèmica durant més de quaranta anys.
Després d'acusar-me implícitament de col·laborar amb la dreta, aquests estimats amics i companys em demanen quines mesures proposo. Afegeixen "que siguin viables".
És a dir, m'acusen implícitament de propugnar una política utòpica per inviable.
"Amb el respecte degut" ( com diuen a les pelis): us feu trampes al solitari.
EN PRIMER LLOC perquè quan em demaneu polítiques "que siguin viables" esteu reconeixent de manera implícita que les mesures preses pel govern son clarament insuficients per a paliar les conseqüències de la crisi social, econòmica i de civilització en curs.
EN SEGON LLOC perquè quan reclameu que proposi "mesures viables" esteu reconeixent que el govern actual solament podrà adoptar aquelles mesures que no estiguin obertament confrontades amb la lògica de la CEOE.
EN TERCER LLOC perquè jo sí que proposo mesures perfectament viables. Consisteixen en la mobilització sostinguda des del carrer per a:
a.- Augmentar salaris i pensions al mateix ritme de la inflació. No al pacte de rendes proposat per la CEOE, el PP i el PSOE.
b.- Acabar de derogar les parts de les reformes laborals del PSOE i del PP que l'actual govern no ha abolit.
c.- Imposar un topall a les tarifes de l'energia, que son la causa de la inflació. Arribant si cal, a la nacionalització d'aquests sectors claus per a el desenvolupament ecnòmic del país.
d.- Que la banca retorni immediatament el prestec que l'estat li va fer per a la reconversió.
e.- Incautació del parc d'habitatges buits i per a donar habitatge digne a la gent que no en té ni en pot tenir.
f.- Per a reconvertir la indústria militar espanyola en indústria civil.
g.- Per a denunciar la existència d'un complex militar-industrial espanyol que està al darrera de l'augment de la despesa militar, principal motiu pel qual es retalla en sanitat, educació, llei de depèndencia, atenció a la gent gran.
h.- Per a exigir el tancament de les bases nord-americanes en sòl espanyol.
i.- Per l'amnistia per tots els presos i encausats per lluites socials, econòmiques i polítiques dels darrers anys.
j.- Pel lliure exercici del dret d'autodeterminació dels pobles que inclosos dins del Regne Borbònic d'Espanya.
La llista és molt més llarga, qualsevol que m'hagi seguit fins aquí podrà afegir o matisar altres temes que segons jo exigeixen la mobilització permanent, sostinguda i generalitzada el poble treballador.
 
ESTIMATS AMICS I COMPANYS, CONSIDERO QUE AQUESTA ÉS LA ÚNICA PROPOSTA POLÍTICA REALISTA I VIABLE.
 
ROMANDRE AL GOVERN AVUI ÉS SOSTENIR UNA UTOPIA: QUE SIGUI POSSIBLE FER UNA POLÍTICA REFORMISTA DES DEL GOVERN.
 
ROMANDRE AL GOVERN ÉS FRENAR, CONTROLAR I COMBATRE LA MOBILITZACIÓ SOSTINGUDA I GENERALITZADA DEL POBLE TREBALLADOR.
 
ROMANDRE AL GOVERN ÉS AUGMENTAR LA DESAFECCIÓ POLÍTICA PER PART DELS TREBALLADORS I DELS SECTORS POPULARS. ÉS DONAR ARGUMENTS A L'EXTREMA DRETA. ÉS PREPARAR LA PROPERA DESFETA ELECTORAL.
 
Però tranquils, no em feu cas: jo solament sóc un Zero a l'Esquerra.
 
Dixit et salvavi animam meam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada