diumenge, 2 d’abril del 2023

Presentació de Brigitte Navarrete i de la resta de la llista municipal de l'Assemblea Ciutadana de Sentmenat

El passat diumenge 2 d'abril de 2023 vaig poder assistir a la presentació de la companya Brigitte Navarrete i de la resta de la llista municipal de l'Assemblea Ciutadana de Sentmenat. L' acte es va desenvolupar als Jardins de cal Milionari de Sentmenat. 

L'Assemblea Ciutadana de Sentmenat és una experiència de municipalisme democràtic i d'esquerres que té una llarga trajectòria en aquella localitat. Coincideix bastant en la forma de fer, amb els continguts programàtics i les accions valentes i transformadores amb experiències com Guanyem Badalona, Guayem Cerdanyola i Compromís per Ripollet. A mi, personalment, aquestes candidatures del segle XXI em recorden la primera etapa de l'Alternativa d'Esquerres per Badia, en la que vaig tenir la fortuna de participar entre els anys 1994 i principis dels 2000. 

L' Assemblea Ciutadana de Sentmenat presenta una llista molt potent, imbricadada en els moviments socials i entitats del poble, amb un perfil transformador, encapçalada per la Brigitte Navarrete. En els darrers quatre anys l'ACS ha ostentat l'alcaldia de Sentemat. Per raons de compliment del protocol de renovació de mandats en Marc Verneda ha de fer un pas al costat i lliurar el relleu a la Brigitte. 

Aqui us deixo les paraules de la candidata a l'alcaldia de Sentmenat:



A continuació va intervenir el company Marc Verneda:
 


 A la presentació hi varen assistir solidàriament la companya Dolors Sabater ex-alcaldessa e Badalona i cap de llista de Guanyem Badalona i en Carles Escolà, ex-alcalde de Cerdanyola. Aquí va la intervenció de la Dolors:




Aquí us deixo la intervenció del company i amic Carles Escolà (Guanyem Cerdanyola):


Només em queda desitjar als companys i amics de l'Assemblea Ciutadana de Sentmenat el major èxit i que la Brigitte Navarrete i els seus companys puguin continuar des de l'alcaldia proseguir el gran treball de transformació del poble iniciat per en Marc Verneda. Sentmenat o necessita!

Bon coratge i molta sort, companys!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada